Άρθρα

ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ ΚΔ΄ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

Α.ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ - ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΤΟΠΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ: Η πρακτική άσκηση των υποψηφίων παρέδρων του Πρωτοδικείου της ΚΔ΄ εκπαιδευτικής σειράς που επέλεξαν ως τόπο πρακτικής την Αθήνα, αρχίζει στις 7.1.2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00΄ . Οι σπουδαστές παρακαλούνται να προσέλθουν στο γραφείο 106 του κτηρίου 6 του Πρωτοδικείου Αθηνών.

ΤΟΠΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Η πρακτική άσκηση των υποψηφίων παρέδρων του Πρωτοδικείου της ΚΔ΄ εκπαιδευτικής σειράς που επέλεξαν ως τόπο πρακτικής τη Θεσσαλονίκη, αρχίζει στις 7.1.2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00΄ . Οι σπουδαστές παρακαλούνται να προσέλθουν στο γραφείο 238 (2ος όροφος) του  Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

Β.ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ

ΤΟΠΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ: Η πρακτική άσκηση των υποψηφίων παρέδρων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της ΚΔ΄ εκπαιδευτικής σειράς που επέλεξαν ως τόπο πρακτικής την Αθήνα, αρχίζει στις 7.1.2019 ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00΄ . Οι σπουδαστές παρακαλούνται να προσέλθουν στο γραφείο 216 (2ος όροφος) του κτηρίου 16 της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

ΤΟΠΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Η πρακτική άσκηση των υποψηφίων παρέδρων της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της ΚΔ΄ εκπαιδευτικής σειράς που επέλεξαν ως τόπο πρακτικής τη Θεσσαλονίκη, αρχίζει στις 7.1.2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 09.30΄ . Οι σπουδαστές παρακαλούνται να προσέλθουν στο γραφείο 119 (1ος όροφος) της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Γ.ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

ΤΟΠΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑ: Η πρακτική άσκηση των υποψηφίων παρέδρων του Διοικητικού Πρωτοδικείου της ΚΔ΄ εκπαιδευτικής σειράς που επέλεξαν ως τόπο πρακτικής την Αθήνα, αρχίζει στις 7.1.2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13:00΄ . Οι σπουδαστές παρακαλούνται να προσέλθουν στο γραφείο του Τριμελούς Συμβουλίου Διεύθυνσης του  Διοικητικού Πρωτοδικείου Αθηνών.

ΤΟΠΟΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Η πρακτική άσκηση των υποψηφίων παρέδρων του Διοικητικού  Πρωτοδικείου της ΚΔ΄ εκπαιδευτικής σειράς που επέλεξαν ως τόπο πρακτικής τη Θεσσαλονίκη, αρχίζει στις 7.1.2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 11:00΄ . Οι σπουδαστές παρακαλούνται να προσέλθουν στην αίθουσα της βιβλιοθήκης (2ος όροφος) του  Διοικητικού Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

Η πρακτική άσκηση των υποψηφίων εισηγητών του Συμβουλίου της Επικρατείας της ΚΔ΄ εκπαιδευτικής σειράς  αρχίζει στις 7.1.2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00΄ . Οι σπουδαστές παρακαλούνται να προσέλθουν στο γραφείο 105 του Συμβουλίου της Επικρατείας.

ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ: Η πρακτική άσκηση των υποψηφίων εισηγητών  του Ελεγκτικού Συνεδρίου της ΚΔ΄ εκπαιδευτικής σειράς αρχίζει στις 7.1.2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 10.00΄ . Ο σπουδαστής παρακαλείται  να προσέλθει στη Γραμματεία του Α΄Τμήματος  του Ελεγκτικού Συνεδρίου.