Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών - Εθνική Σχολή Δικαστικών Λειτουργών

Άρθρα

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΠΟΥΔΑΣΤΩΝ 24ης ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΣΕΙΡΑΣ (ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ-ΠΟΙΝΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ & ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ)

Οι επιτυχόντες των κατευθύνσεων της διοικητικής δικαιοσύνης, της πολιτικής - ποινικής δικαιοσύνης και των εισαγγελέων, που καλύπτουν τον αριθμό των θέσεων της προκήρυξης του ΚΔ΄εισαγωγικού διαγωνισμού, πρέπει να υποβάλλουν τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

1. Αίτηση (κατεύθυνση διοικητικής δικαιοσύνης)

Αίτηση (κατεύθυνση πολιτικής-ποινικής δικαιοσύνης)

Αίτηση (κατεύθυνση εισαγγελέων)

2.Βιογραφικό σημείωμα

3.Μία υπεύθυνη δήλωση, η οποία υπογράφεται και συμπληρώνεται κατά περίπτωση:

-Εδώ κατεβάζετε την υπεύθυνη δήλωση κατ΄άρθρο 8 ν.1599/1986 περί μη παραπομπής σε ποινική δίκη ή μη ασκήσεως ποινικής διώξεως

-Εδώ κατεβάζετε την υπεύθυνη δήλωση κατ΄άρθρο 8 ν.1599/1986 περί απαλλαγής, αθωώσεως ή οριστικής παύσεως της ποινικής διώξεως

4.Τέσσερις (4) φωτογραφίες (έγχρωμες)

Για τη μισθοδοσία απαιτείται: Λογαριασμός μισθοδοσίας σε οποιαδήποτε εμπορική τράπεζα. Όσοι δεν έχουν τέτοιο λογαρισμό θα πρέπει να ανοίξουν έναν αντίστοιχο σε οποιαδήποτε τράπεζα, αφού πρώτα παραλάβουν από τη Σχολή τη βεβαίωση έναρξης μισθοδοσίας κατά την εγγραφή τους

Ημερομηνία υποβολής αίτησης εγγραφής (κατευθύνσεων πολιτικής - ποινικής δικαιοσύνης & εισαγγελέων) από την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018 έως και τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου 2018.

Ημερομηνία υποβολής αίτησης εγγραφής (κατεύθυνση διοικητικής δικαιοσύνης) από τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018 έως και τη Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018.

Η αίτηση για την εγγραφή (η οποία υποβάλλεται είτε από τον ίδιο είτε από τρίτο πρόσωπο εξουσιοδοτημένο με έγγραφο, το οποίο φέρει βεβαίωση γνησιότητας της υπογραφής του αιτούντος από οποαδήποτε αρμόδια αρχή) θα υποβάλλεται στη γραμματεία της Σχολής, τέρμα Φοίνικα Καλαμαριά, κατά τις ώρες 09.30΄έως 14.00΄.

Πληροφορίες:2310.494105 - 2310.494107